2 beste metoder for å konvertere OGG til den kompatible MP4 enkelt

2 beste metoder for å konvertere OGG til den kompatible MP4 enkelt

Brittany Garcia

5. juli 2021 14:50Postet av til Konverter lyd, MP4

Hvis du ikke kan spille OGG-musikk på mobiltelefonen, hvorfor ikke konverter OGG til MP4, det mest kompatible formatet med alle enheter, spesielt bærbare enheter.

Siden OGG-filer av samme størrelse har bedre lydkvalitet enn MP3-filer, er mye musikk av høy kvalitet kodet av OGG. Men det støttes ikke av mange lyd- eller videospillere på mobiler og datamaskiner, og i mellomtiden er MP4 et allsidig format som er kompatibelt med alle enheter og spillere. Derfor vil denne artikkelen hjelpe deg med å lære mer om å konvertere OGG til MP4 på 2 effektive måter.

OGG til MP4

Del 1: Hva er OGG? Hvorfor er det uspillbart?

OGG eller OGG Vorbis er et komprimert lydformat som støtter flere kanaler. Siden det er et helt gratis og åpen kildekode-format og har en relativt høyere lydkvalitet enn MP3, brukes det vanligvis for å lage musikk eller lydeffekter.

Selv om det kan bli støttet av alle spillere i fremtiden, er det nå ikke kompatibelt med mange lyd- og videospillere. Og det støttes ikke av mange profesjonelle lydprodusenter. Når det gjelder det mest kompatible formatet, må det være MP4. Så det er et godt valg å konvertere OGG til MP4 for bedre spilling.

Del 2: Den beste måten å konvertere OGG til MP4 enkelt (anbefalt)

Bluraycopys Video Converter Ultimate er en allsidig programvare som enkelt kan konvertere alle formater, inkludert transformering av OGG til MP4. Du kan også tilpasse lyd- og videoinnstillingene mens du konverterer OGG til MP4 for å holde høy kvalitet. Dessuten har den en forhåndsvisningsfunksjon som lar deg sjekke effekten på forhånd. Her er hovedfunksjonene:

Trinn 1

Last ned og start Bluraycopys Video Converter Ultimate på datamaskinen din. Klikk på Legg til filer for å velge de ønskede OGG-filene, eller du kan ganske enkelt trekke og slippe filene for å legge dem til programvaren.

Legg til filer

Steg 2

Klikk på Konverter alle til menyen og velg MP4-formatet med ønsket oppløsning. Klikk deretter på Custom Profile-ikonet for å endre innstillingene. Du bør velge AC3-koderen som har høy kvalitet og flere kanaler. Og velg deretter den opprinnelige samplingshastigheten og bithastigheten. Bithastigheten kan til og med nå 640 kbps. Klikk deretter på Lag ny knappen for å lagre den.

Endre lydparametrene

Trinn 3

Tilbake til hovedgrensesnittet og velg lagringsbanen. Klikk deretter på Konverter alle knappen for å begynne å konvertere OGG til MP4.

Du kan også komprimere MP4-filen med den innebygde videokompressoren i Video Converter Ultimate.

Del 3: Hvordan konvertere OGG til MP4 online gratis

Hvis du ikke vil laste ned noen programvare, Bluraycopys gratis online videokonverterer vil være ditt beste valg. Med enkle trinn kan du transformere OGG til MP4 online gratis. Men den støtter færre formater å eksportere, og færre justeringer av parametere. Det er bra for enkel og enkel konvertering. Du kan følge de detaljerte trinnene nedenfor:

Trinn 1

Åpne den offisielle nettsiden til Bluraycopys gratis online videokonverterer på hvilken som helst nettleser. Klikk på Start Free Converter for å installere startprogrammet om noen få sekunder. Klikk deretter på knappen igjen for å legge til OGG-filene du vil konvertere til MP4.

Start gratis online videokonvertering

Steg 2

Velg MP4 som eksportformat. Klikk deretter på Innstillinger ikonet for å endre parameterne. Selv om du ikke kan velge kodeken, kan du velge den generelle 44100HZ som samplingshastighet og beholde bithastigheten som den originale. Klikk på OK for å lagre innstillingene, og klikk deretter på Konvertere knappen for å lagre i den lokale filen.

Juster bithastigheten

Del 4: Vanlige spørsmål om konvertering av OGG til MP4

1. Hva er forskjellen mellom OGG og MP4?

For det første er OGG et lydformat mens MP4 er et videoformat. Men MP4 kan inneholde lydformater som AAC og AC3. Dessuten er MP4 mye mer kompatibel enn OGG på alle enheter.

2. Kan jeg spille OGG-musikk med standard videospiller på min Android-telefon?

Nei. OGG støttes ikke av mange profesjonelle lyd- og videospillere, for ikke å snakke om den innebygde spilleren på mobilen. Finne OGG-spiller her.

3. Hvordan konvertere OGG til MP4 uten å miste kvalitet?

Ved å bruke den anbefalte Bluraycopys Video Converter Ultimate kan du transformere OGG til MP4 uten å miste for mye kvalitet. Den har 2 kodere, flere kanaler og en høy bitrate å velge mellom.

Konklusjon

Fra denne artikkelen har du lært 2 enkle og effektive metoder for å konvertere OGG til MP4. Hvis du vil beholde høy kvalitet som originalfilene, bør du laste ned Bluraycopys Video Converter Ultimate for å justere koderen, kanalen, samplingshastigheten og bithastigheten mens du transformerer OGG til MP4.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4,9 / 5 (102 stemmer)

Mer lesing

Hvordan konvertere MP4 til OGG-format på skrivebordet eller online

Denne trinnvise guiden konsentrerer seg om de beste måtene å konvertere MP4-filer til OGG-format for å spille på mediespillerens programvare eller maskinvare jevnt.

Alt du bør vite om å spille MP4 på Windows Media Player

Hvorfor kan ikke Windows Media Player spille MP4 godt? Hvordan spille MP4-filer på alle versjoner av Windows Media Player uten problemer? Denne artikkelen vil gi deg alle svarene.

4 beste smart-TV-er med innebygd DVD-spiller – TV DVD-kombinasjoner

Har noen smart-TVer innebygd DVD-spiller? Hva er den beste TVen med innebygd DVD-spiller? Lager Samsung et TV DVD-kombisett? Dette innlegget lager en liste over de 4 beste smart-TV-ene med innebygd DVD-spiller du kan velge mellom.

Hvordan legge til undertekster i MP4-videoer i detalj

Har nettopp lastet ned en film, men ser ikke undertekstene? Vil du legge ut en video på sosiale medier og legge inn undertekster for publikum? Denne artikkelen vil vise hvordan du legger til undertekster til MP4 og andre videoer.

MP4

Hva er MP4 Trekk ut undertekster fra MP4 MP4 Metadata Editor MOV vs MP4 Komprimer MP4-fil MP4-kutter Beskjær MP4