Den beste måten å konvertere AVI til SWF-videoer for web på datamaskinen

Den beste måten å konvertere AVI til SWF-videoer for web på datamaskinen

Brittany Garcia

6. juli 2021 08:27Postet av til Konverter video

Når du mottar en fantastisk video i AVI-format for nettstedet ditt fra designeren eller finner gode AVI-opptak og vil laste dem opp på nettstedet, vil du oppdage at opplastingen mislykkes hele tiden. Selv om AVI-videoer har høy kvalitet og brukes i mange YouTube-videoer, er AVI-filer alltid for store og ikke kompatible med nettleserspillere. I dette tilfellet er det bedre konvertere AVI til SWF for å laste opp videoer på nettstedet.

SWF kan inneholde video-, lyd-, bilde- og animasjonseffekter, men den har fortsatt en veldig liten størrelse, som er egnet for nettvideoer. Dessuten er det det spesifikke formatet for Flash, så det er naturligvis det mest kompatible formatet for Flash Player i nettleseren. Fortsett å lese denne artikkelen for å lære mer om SWF og hvordan du enkelt kan konvertere AVI-videoer til SWF.

AVI til SWF

Del 1: Hvorfor SWF-format for nettstedet? En kort introduksjon til SWF-format

1. Hva er SWF?

SWF er forkortelsen for Shock Wave Flash. Som navnet sa, er den designet for å lage animasjon gjennom Flash-programvare, så SWF-filene kalles også Flash-filer. Siden Adobe Flash Player brukes av de fleste nettlesere, inkludert Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, etc, er SWF-format også kompatibelt med disse nettleserne. Dessuten er SWF-filer alltid veldig små, så SWF-videoer spilles av flytende uten buffere i nettleseren. Finne SWF-spiller her.

2. Tips for å konvertere AVI til SWF

Når du overfører AVI-videoer til SWF, må videokvaliteten reduseres på grunn av endringen av kodeken og størrelseskomprimeringen. Men du kan beholde den originale oppløsningen og bildefrekvensen for å holde høy kvalitet. I dette tilfellet trenger du hjelp av følgende AVI-konverter.

Del 2: Hvordan konvertere AVI-videoer til SWF med høy kvalitet

Den enkleste måten å transformere AVI til SWF er å bruke Bluraycopys Video Converter Ultimate. Med enkle klikk kan du konvertere formatet og endre videokodeken, oppløsningen og bildefrekvensen fritt. Dessuten kan du enkelt klippe og redigere gjennom denne programvaren for å gjøre videoene dine mer tiltalende.

Trinn 1

Gratis nedlasting Bluraycopys Video Converter Ultimate og start den på datamaskinen. Klikk på Legg til filer knappen eller I tillegg til ikonet for å velge ønskede AVI-filer. Eller du kan dra og slippe filene direkte til konverteren.

Legg til filer

Steg 2

Klikk på Konverter alle til og bla ned for å velge SWF-formatet i videolisten. Deretter kan du velge Samme som kilden oppløsning for å holde høy kvalitet. Men hvis du ønsker å få en mindre størrelse, bør du velge de nederste. Og du kan klikke på Egendefinert profil for å endre bildefrekvensen og bithastigheten.

Endre AVI-parametere

Trinn 3

Etter å ha gått tilbake til hovedgrensesnittet, bør du velge lagringsbanen og deretter klikke på Konverter alle-knappen for å begynne å transformere AVI til SWF.

Hvis du ikke vil laste ned programvare, kan du gå til Bluraycopys gratis online videokonverterer. Det er en veldig nyttig gratis online AVI-konverterer. Selv om det ikke støtter SWF-formatet, kan du velge det alternative FLV- eller WebM-formatet for å eksportere AVI-videoer. Disse to formatene er også kompatible med nettleservideospillere.

Del 3: Vanlige spørsmål om konvertering av AVI-filer til SWF

1. Hva er forskjellen mellom AVI og SWF?

For det første har AVI-formatet større størrelse og høyere kvalitet enn SWF. Derfor er bruken av disse to formatene svært forskjellig. AVI brukes alltid for filmer og videoer av høy kvalitet. SWF brukes til små nettstedsvideoer med animerte effekter.

2. Kan jeg konvertere AVI til SWF-videoer for opplasting på Facebook-nettversjonen?

Nei. Selv om du kan spille av Facebook-videoer på nettlesere med Flash Player, støttes ikke SWF-videoer for å lastes opp på Facebook. De anbefalte formatene for Facebook er MP4 og MOV. Du kan konvertere AVI til MOV her.

3. Hvordan spille av SWF-videoer på datamaskinen?

Det vanlige videospillere støtter ikke avspilling av SWF-videoer. Hvis du vil sjekke SWF-videoeffekten, bør du åpne videoene gjennom Flash Player.

Konklusjon

For å laste opp videoer på nettstedet med animerte effekter, bør du konvertere de originale AVI-filene til SWF-format for rask lasting. Denne artikkelen har introdusert de detaljerte trinnene for å transformere AVI til SWF på datamaskinen din gjennom Bluraycopys Video Converter Ultimate. Harry opp til gratis å laste ned denne programvaren og laste opp dine fantastiske videoer på nettstedet.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4,9 / 5 (108 stemmer)

Mer lesing

Topp 3 måter å konvertere SWF til MP4

Hva betyr SWF? Hvordan spiller jeg av SWF-filer på Windows 10? Hvordan spiller jeg SWF i Chrome? Dette innlegget forteller 3 enkle måter å konvertere SWF til MP4 på Mac og Windows PC.

3 enkle måter å konvertere AVI-fil til WebM

Er WebM høy kvalitet? Hvordan konverterer jeg AVI til WebM? Er WebM eller MP4 bedre kvalitet? Dette innlegget forteller litt grunnleggende informasjon om WebM-format og deler 3 metoder for å konvertere AVI til WebM.

Hvordan konvertere AVI til MKV uten å skade videokvaliteten

Hvis du ønsker å konvertere noen AVI-videofiler til MKV-format, kommer du til rett sted siden vi deler topp 5 enkle måter å fullføre jobben i ett enkelt innlegg.

Hvordan komprimere AVI-videofiler

Hva bør du gjøre for å komprimere AVI-filer, spesielt filmene som er lastet ned på nettet, eller trukket ut fra DVDer? Lær mer om de to effektive metodene for å redusere størrelsen på AVI.

Konverter video

M3U8 til MP4 AVI til MKV M2TS til MP4 HandBrake Convert AVI Konverter iPhone-video til MP4 VR Video Converter MP4 til iMovie Video til GIF