15 Video Collage Maker-applikasjoner verdt å bruke på datamaskin og mobil

15 Video Collage Maker-applikasjoner verdt å bruke på datamaskin og mobil

Brittany Garcia

19. juli 2021 12:20Postet av til Redigere video

Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord. Dermed må en video være verdt tusenvis av ord. Hva med videoer? EN video collage maker er et verktøy som har kapasitet til å sette sammen flere videoer, slik at du kan spille av og se dem på samme skjerm samtidig. Det gjør det til en god måte å fortelle historier på. Det neste problemet er hvordan du finner den mest passende videokollasjeprodusenten for enheten din. Det er umulig å undersøke hver enkelt app på markedet. Derfor deler denne artikkelen en toppliste.

Video Collage Maker

Del 1: Topp 5 Video Collage Maker-programvare

Topp 1: Blu-ray Master Video Convert Ultimate

Det er mange bilde- og videoredigerere på markedsfører, men bare noen få av dem er i stand til å lage videokollasjer. Blu-ray Master Video Convert Ultimate, for eksempel, vises på toppen av listen vår, delvis fordi det er imponerende når det gjelder collage. Enda viktigere, det beskytter videokvaliteten mens du redigerer ved hjelp av avansert teknologi. I tillegg lar det godt utformede grensesnittet nybegynnere lære på noen få sekunder.

Fordeler

Ulemper

Hvordan lage en videokollasje på PC

Trinn 1

Velg en mal

Den beste videokollasjeprodusenten tilbyr to versjoner, en for Windows 10/8/7 og den andre for Mac. Installer riktig versjon på datamaskinen og start den. Gå til Collage fanen fra det øverste båndet for å åpne videokollasjevinduet. Da kan du velge en riktig layout etter ditt behov.

Velg Collage

Steg 2

Legg til videoer

Finn venstre side, og klikk på + ikonet for å legge til den første videoen til ett panel i oppsettet. Gjør det samme med andre paneler og legg til alle videoer. Klikk deretter på Spille ikonet på høyre side og forhåndsvis videokollasjen med den innebygde mediespilleren. For å redigere en video, for eksempel varighet, lyd og mer, velg den i panelet og du får opp verktøylinjen. Du kan også legge til filter og bakgrunnslyd til videokollasjen med Filter og Lyd Meny.

Rediger hvert bilde delt skjerm

Trinn 3

Eksporter videokollasje

Så lenge du er fornøyd med videokollasjen, klikker du på Eksport knapp. Når du blir bedt om det, angi utdataformat, destinasjon og andre alternativer. Til slutt klikker du på Start eksport for å begynne å lage videokollasjen.

Eksporter videofil med delt skjerm

Topp 2: iMovie

iMovie

iMovie er den forhåndsinstallerte videoredigereren og videokollasjeprodusenten for Mac-brukere. Den tilbyr deg de grunnleggende videoredigeringsverktøyene og lar deg dekorere multimediefilene dine på tidslinjen. Nybegynnere vil finne det enkelt å lære og bruke. Etter det kan du eksporter kreasjonen din til MP4 Enkelt.

Fordeler

Ulemper

Topp 3: Collage Maker

Collage Maker

Collage Maker er en enkel videokollasjeprodusent for Windows 10 og Xbox One. Den lar deg legge videoer og bilder side ved side på noen få minutter. Selv om det bare gir noen grunnleggende funksjoner, er det en god måte å lage fantastiske videokollasjer på PC-er.

Fordeler

Ulemper

Topp 4: Video Collage Maker Studio

Video Collage Maker Studio

Som navnet antydet, gjør Video Collage Maker Studio om PC-en din til et studio med videokollasjeprodusent. Hvis du bruker Windows 10, kan du laste den ned fra Microsoft Store gratis. I tillegg er de grunnleggende funksjonene også gratis.

Fordeler

Ulemper

Topp 5: Adobe Premiere Elements

Adobe Premiere

Hvis du foretrekker en profesjonell videokollasjeprodusent, er Adobe Premiere Elements et godt valg. Det er en kjent videoredigeringsløsning, og noen filmstudioer bruker Premiere til å produsere kunstverk også.

Fordeler

Ulemper

Del 2: Topp 4 videokollasjeprodusenter på nett

Topp 1: Kapwing Video Collage Maker

Kapwing Video Collage Maker

Kapwing er en nettbasert videoredigeringsløsning. Det gir også en videokollasjeprodusent på nettet. Det betyr at du kan laste opp flere videoer og lage en collage uten å installere noen programvare. Det eneste du trenger er et kraftig nettverk.

Fordeler

Ulemper

Topp 2: Kizoa Collage Maker

Kizoa Collage Maker

Kizoa Collage Maker har eksistert i mange år. Faktisk er det en populær videokollasjeprodusent blant e-lærere og vloggere. Du kan sy flere videoer til en enkelt skjerm på nettet og dekorere den med klistremerker, tekst og logo.

Fordeler

Ulemper

Topp 3: Animoto

Animoto

Animoto er en annen videokollasje-app på nettet. Som et utgangspunkt kan du opprette en konto, laste opp flere videoer og lage en collage direkte. For andre funksjoner og elementer må du kjøpe en plan.

Fordeler

Ulemper

Topp 4: Fastreel Video Collage Maker

Animoto

Fastreel Video Collage Maker er en annen gratis videokollasjeprodusent på nettet. Den gir deg flere oppsett, så kan du laste opp en video for hvert panel og lagre videokollasjen til skykontoen eller harddisken din.

Fordeler

Ulemper

Del 3: Topp 6 videokollasjeapper for iPhone/Android

Topp 1: Videokollasje

Videokollasje

Plattform: iOS 9.0 eller nyere, Android 5.0 og nyere

Hvis du foretrekker å lage videokollasjer på mobilenheter, er Video Collage appen du ikke bør gå glipp av. Den gir nesten 50 oppsett for å hjelpe deg med å lage videoer som profesjonelle. Delingsalternativet gjør det enkelt å legge ut video til sosiale medier.

Fordeler

Ulemper

Topp 2: PicPlayPost

PicPlayPost

Plattform: iOS 10.3 eller nyere, Android 7.0 og nyere

PicPlayPost er både en langvarig og ny app for å lage videokollasjer. Det har eksistert i årevis, men utvikleren fortsetter å introdusere nye funksjoner og elementer, for eksempel layouter, musikkbibliotek, etc.

Fordeler

Ulemper

Topp 3: VivaVideo

VivaVideo

Plattform: iOS 9.0 eller nyere, Android 5.0 og nyere

Noen ganger kan det hende du trenger en videoredigerer, men ikke en enkel videokollasje-app for iPhone eller Android-enhet. VivaVideo er one-stop-løsningen. Selv om det fungerer på mobile enheter, inkluderer det rike funksjoner.

Fordeler

Ulemper

Topp 4: PicCollage Video & Grid Editor

PicCollage

Plattform: iOS 11.0 eller nyere, Android 5.0 og nyere

PicCollage er en rask måte å lage video- og fotokollasjer på smarttelefon. Du kan velge mellom hundrevis av rutenett, klistremerker, bakgrunn og mer. Det er også en freestyle-modus der du kan lage personlige collager.

Fordeler

Ulemper

Topp 5: Photo & Video Collage Maker

Foto- og videokollasjemaker

Plattform: iOS 8.0 eller nyere

Med denne appen for å lage videokollasjer kan du lage fantastiske video- og fotokollasjer på noen få minutter uten datamaskin. Alternativet for rask deling lar deg legge ut collagene dine på Facebook eller Instagram umiddelbart.

Fordeler

Ulemper

Topp 6: KineMaster

KineMaster

Plattform: iOS 12.4 eller nyere, Android 6.0 og nyere

KineMaster er en god videokollasjeprodusent for moro på din iPhone eller Android-telefon. Du kan lage et prosjekt, velge favorittoppsettet ditt, legge til noen videoer og bilder og deretter lagre videokollasjen på mobilenheten din.

Fordeler

Ulemper

Del 4: Vanlige spørsmål om Video Collage-appen

Har Windows 10 en videokollasjeprodusent?

Nei, det er ingen app på Windows 10 som har kapasitet til å lage videokollasjer på skrivebordet ditt. Alternativt må du

Kan jeg lage en collage med bilder og videoer?

Ja, de fleste videokollasjeprodusenter lar deg legge til både bilder og videoer i et oppsett og blande dem til ett skjermbilde.

Hvordan lage en videokollasje for Instagram?

Selv om Instagram tilbyr en videoredigerer i appen, kan den ikke lage videokollasjer. Du må bruke en tredjeparts videokollasjeprodusent og gjøre jobben som du ønsker. Noen apper lar deg dessuten dele collagen direkte til Instagram.

Konklusjon

Denne artikkelen har delt deg de 15 beste appene for å lage videokollasjer for Windows, Mac, iPhone og Android. Noen av dem er gratis å bruke med begrensninger, som videolengde, vannmerke osv. Andre gir deg muligheten til å lage videokollasjer som profesjonelle, for eksempel Blu-ray Master Video Convert Ultimate. Hvis du har andre spørsmål som involverer, kan du gjerne legge igjen meldingen nedenfor.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4,9 / 5 (191 stemmer)

Mer lesing

MKV til AVI – 2 beste måter å konvertere MKV til AVI uten å miste kvalitet

Når du vil konvertere MKV til AVI uten å miste skarpheten, kontrasten og fargene til de originale videoene, her er 2 effektive metoder for å konvertere videofilene uten å miste kvalitet.

Hvordan konvertere WLMP-fil til MP4

Klarte du ikke å åpne en WLMP-fil på datamaskinen din? Faktum er at ingen mediespiller kan spille det. Du må konvertere WLMP til MP4. Denne artikkelen vil gi deg 3 måter å konvertere WLMP til MP4.

Slå sammen AVI-videofiler online gratis på 1 minutt

Hvordan kombinere AVI-filer til én når du har to eller flere AVI-videofiler som venter på å bli kombinert? Denne artikkelen vil gi deg to effektive metoder.

Hvordan legge til undertekster i MP4-videoer i detalj

Har du nettopp lastet ned en film, men ser du ikke undertekstene? Vil du legge ut en video på sosiale medier og legge inn undertekster for publikum? Denne artikkelen vil vise hvordan du legger til undertekster til MP4 og andre videoer."

Redigere video

Lag video med delt skjerm Speil frontkamera video 3D Video Maker Senk en video på TikTok Lag en lysbildefremvisning Komprimer video Video snekker Legg til lyd til video Vend video Omvendt video