3 enkle måter å komprimere video for Vimeo uten kvalitetstap

3 enkle måter å komprimere video for Vimeo uten kvalitetstap

Selena Thomas

3. november 2021 07:07Postet av til Redigere video

Vil du komprimere video for Vimeo før du laster opp og se etter et godt Vimeo videokompressorverktøy?

Komprimer video for Vimeo

Av forskjellige grunner har du behov for å redusere filstørrelsen på en video. Du foretrekker det sikkert komprimere en video for Vimeo samtidig som den originale bilde- og lydkvaliteten beholdes. Så du må stole på en videokompressor eller editor for å hjelpe deg med å komprimere videostørrelsen. Dette innlegget vil dele 3 effektive løsninger for å komprimere video for Vimeo.

Del 1. Komprimer video for Vimeo gratis online

Når du søker etter en måte å komprimere video for Vimeo på internett, vil du få mange online videokompressoranbefalinger. Her i den første delen vil vi gjerne introdusere deg med et online Vimeo-videokomprimeringsverktøy, Gratis videokompressor.

Gratis videokompressor støtter mange videoformater som MP4, MOV, MKV, FLV, 3GP, M4V, WMV, WebM, MTS og mer. Den lar deg komprimere video direkte for Vimeo online. Dessuten er det helt gratis og 100% sikkert. Du kan følge trinnene nedenfor for å komprimere videoene dine.

Trinn 1

Gå til dette Gratis videokompressor nettstedet i nettleseren din. Klikk på Legg til filer for å komprimere -knappen, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere et startprogram i liten størrelse for videokomprimeringen. Etter det vil et popup-vindu vises på skjermen der du kan velge og laste opp videofilen.

Legg til filer for å komprimere

Steg 2

Du kan dra komprimeringslinjen for å kontrollere videokomprimeringen. Denne gratis online videokompressoren vil vise tydelig om kildevideostørrelsen og utdatafilstørrelsen. Her kan du også velge et annet videoformat for den komprimerte videoen, og justere utgangsvideooppløsningen og bithastigheten.

Juster komprimeringsinnstillinger

Trinn 3

Klikk på Komprimere knappen for å begynne å redusere videofilstørrelsen for Vimeo-opplasting. Sammenlignet med andre online videokompressorer, vil den ikke legge til vannmerke til den komprimerte videoen din. I tillegg kan det gi deg en raskere kompresjonshastighet. Etter komprimering, klikk OK -knappen når du ser Kompresjon vellykket melding.

Kompresjonen lyktes

Del 2. Komprimer video for Vimeo uten kvalitetstap

For å komprimere en video for Vimeo før du laster opp, kan du også stole på en profesjonell videoredigerer. Her anbefaler vi på det varmeste alle funksjonene Video Converter Ultimate for deg. Den har en spesifikk Videokompressor verktøy for å komprimere video til en mindre filstørrelse og opprettholde den opprinnelige kvaliteten.

Nøkkelegenskaper:

Trinn 1

Dobbeltklikk på nedlastingsknappen ovenfor og gratis installer og kjør denne videokompressorprogramvaren på datamaskinen din. Sørg for at du laster ned riktig versjon. Når du skriver inn det, klikk på Verktøykasse for å vise flere nyttige verktøy.

Åpne Verktøykasse og videokompressor

Steg 2

Bruke Videokompressor funksjon for å komprimere video for Vimeo. Du kan klikke på + ikonet for å legge til videofilen. Som nevnt ovenfor, støttes alle ofte brukte videoformater.

Legg til video for å komprimere

Trinn 3

Flytt komprimeringslinjen for å redusere videofilstørrelsen for Vimeo basert på ditt behov. Du kan også gi nytt navn til videoen, velge et annet utdataformat for den komprimerte videoen, og tilpasset videooppløsning/bithastighet og mer.

Videokompressorgrensesnitt

Trinn 4

Klikk Forhåndsvisning for å sjekke utgangsvideoeffekten direkte. Du kan justere videokomprimeringen basert på det. Sørg for at de komprimerte videoene holder en høy kvalitet som du er fornøyd med. Klikk deretter på Komprimere knappen for å endelig komprimere video for Vimeo.

Del 3. Komprimer video på iMovie for Vimeo

Som standard videoredigerer for macOS- og iOS-brukere, iMovie har mange grunnleggende redigeringsfunksjoner. Det lar deg komprimere video for Vimeo på 2 måter. Du kan velge å sende ut video som en lavere oppløsning, eller du kan trimme video og fjerne uønskede deler. Denne delen vil hovedsakelig vise deg hvordan du eksporterer en video med mindre filstørrelse.

Trinn 1

Start iMovie på Mac-en og importer videoen du vil komprimere til den. Du kan bruke den vanlige måten å opprette et nytt prosjekt på, eller åpne et eksisterende prosjekt og redigere videoen din. Du kan bruke ulike redigeringsfunksjoner for å redigere videoen før komprimering.

Steg 2

Klikk på Dele knappen fra verktøylinjen øverst til høyre. Nå kan du se en Vimeo alternativet som tilbys der. Du kan velge det og deretter tilpasse ulike utdatainnstillinger. Eller du kan velge Fil alternativ.

del iMovie

Trinn 3

Nå kan du justere Beskrivelse, Tags, Format, og mer. I løpet av dette trinnet bør du velge en lavere videooppløsning eller utgangskvalitet for å komprimere video for Vimeo. Klikk Neste for å gå videre, og følg deretter instruksjonene for å fullføre prosessen.

Velg Eksporter kvalitet i iMovie

Del 4. Vanlige spørsmål om komprimering av videoer for Vimeo

Hva er det beste videoformatet for Vimeo?

Vimeo anbefaler å bruke H. 264 og laste opp den høyeste tilgjengelige videooppløsningen som oppfyller grensene for filstørrelse og forhold. Dessuten anbefaler den videoformatene som MP4 og MOV.

Komprimerer Vimeo video som YouTube?

Nei. Sammenlignet med videokomprimeringen fra YouTube lar Vimeo deg laste opp videoer i mye høyere kvalitet. Den kan bruke en mye høyere bitrate. Så etter at du har lastet opp den samme videoen til YouTube og Vimeo, kan du få en bedre videoeffekt og kvalitet på Vimeo.

Hva er filstørrelsesgrensen for Vimeo?

Hvis du bruker Vimeo gratis, kan du laste opp 500 MB per uke og 10 filer per dag. Hvis du har oppgradert til de betalte abonnementene, kan du bryte opplastings- og lagringsgrensene. For eksempel lar Vimeo Plus Plan deg laste opp 5 GB hver uke med maksimal filstørrelse på 5 GB. Det er ingen grense for opplastingstider.

Konklusjon

Her i dette innlegget har vi guidet deg til komprimere video for Vimeo med 3 nyttige metoder. Du kan sjekke dem en etter en og deretter bruke din foretrukne Vimeo-videokompressor for å krympe videofilstørrelsen med letthet.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4,9 / 5 (212 stemmer)

Mer lesing

Topp 3 måter å komprimere GoPro-videoer på

Hvordan komprimere en GoPro-video? Hvordan komprimere GoPro-videoer for e-post? Dette innlegget forteller 3 enkle måter å komprimere GoPro-video og krympe/redusere videofilstørrelsen.

3 beste videokompressorverktøy for å komprimere video for web

Hvordan reduserer jeg størrelsen på en video på et nettsted? Hvilken størrelse bør en nettsidevideo være? Dette innlegget forteller 3 måter å komprimere video for nett uten kvalitetstap.

3 enkle måter å komprimere video for e-post

Hvordan redusere størrelsen på en video for å sende den via e-post? Hvordan komprimerer du en video for e-post? Hvordan zippe en MP4-fil til e-post? Lær 3 måter å komprimere video for e-post.

Hvordan trekke ut eller slette undertekster fra MP4-video på Windows/Mac

Dette er en trinnvis veiledning for hvordan du trekker ut undertekster fra MP4 og lagrer den som en uavhengig fil eller sletter undertekster på en videofil.

Redigere video

Lag video med delt skjerm Speil frontkamera video 3D Video Maker Senk en video på TikTok Lag en lysbildefremvisning Komprimer video Video snekker Legg til lyd til video Vend video Omvendt video