Hvordan snu en iPhone-video med eller uten datamaskin

Hvordan snu en iPhone-video med eller uten datamaskin

Selena Thomas

8. desember 2021 10:01Postet av til Redigere video

Tenk deg at du nettopp spilte inn en video eller tok en video med iPhone, men så fant du ut at bildene ser kablet ut og ble filmet sidelengs. Hva kan du gjøre i slike tilfeller? Du kan snu en iPhone-video med eller uten datamaskin. Det anbefales å redigere videoer på en datamaskin på grunn av den store skjermen og utmerket ytelse. Men for mobil først er en videoredigeringsapp en god idé. Uansett, denne guiden vil vise deg de beste måtene å gjøre det på.

Vend en iPhone-video

Del 1: Beste måten å vende iPhone-videoer i batch

Som nevnt tidligere, anbefaler vi at du snur eller speiler iPhone-videoer på datamaskinen. Det er mye pålitelig videoredigeringsprogramvare, som f.eks Blu-ray Master Video Converter Ultimate. Enda viktigere, det gode designet gjør at alle kan lære raskt uten tekniske ferdigheter.

Hovedfunksjonene til den beste iPhone Video Editor

Hvordan snu en iPhone-video med en datamaskin

Trinn 1Åpne iPhone-video

Den beste videoredigereren tilbyr to utgaver, en for Windows 10/8/7 og den andre for Mac. Kjør den etter at du har installert den på datamaskinen din når du trenger å snu en iPhone-video. Gå til Legg til filer menyen øverst til venstre, og velg Legg til filer eller Legg til mappe for å åpne iPhone-videoen du vil endre. Du må overføre videoen fra iPhone til datamaskin før redigering.

Legg til fil

Steg 2Vend iPhone-video

Klikk på Redigere med et magisk ikon under videotittelen. Videoen åpnes i redigeringsvinduet. Bytt til Roter og beskjær fanen og finn Rotasjon seksjon. Det er fire knapper, roter mot klokken, roter med klokken, snu horisontalt, og snu vertikalt. For å snu iPhone-videoen kan du bruke de to siste knappene.

Tips: Hvis du har tenkt å snu flere iPhone-videoer, åpner du dem alle og klikker på Gjelder for alle knappen i redigeringsvinduet for å bruke endringene til alle videoer i batch.

Konverter alle

Trinn 3Eksporter video

Se effekten i Produksjon panelet og klikk på OK knappen hvis du er fornøyd. Klikk på Mappe knappen nederst og velg en bestemt mappe for å lagre resultatet. Til slutt klikker du på Konverter alle knapp.

Konverter alle

Merk: For å konvertere de snudde videoene til et annet videoformat, kan du gjøre det med Konverter alle menyen øverst til høyre i hjemmegrensesnittet.

Del 2: Slik snur du en video på iPhone

Slik snur du en video på iPhone ved hjelp av Photos-appen

Kan du redigere en video på iPhone, for eksempel rotere eller snu en video? Svaret bestemmes av din situasjon. La oss først forklare forskjellen mellom videorotasjon og flipping. Rotasjon er å endre videoretningen til den vises på den måten du ønsker. Å snu en video er derimot det samme som speiling. Det er en horisontal eller vertikal refleksjon av videoen. Fra og med iOS 13 kan du snu en video horisontalt ved å bruke den innebygde Bilder-appen direkte. Denne delen viser deg hvordan du snur en video på iPhone uten en datamaskin.

Bilder-appen

Trinn 1Ta opp en video eller ta opp en video ved hjelp av skjermopptaksfunksjonen eller Kamera-appen. Deretter lagres videoen i Bilder-appen.

Steg 2Start Bilder-appen fra startskjermen, finn videoen du vil snu, og trykk på den. Trykk på Redigere knappen øverst til høyre, og velg deretter Beskjær og rettn verktøy på verktøylinjen.

Trinn 3Deretter trykker du på Vend verktøyet øverst til venstre. Videoen speiles horisontalt.

Trinn 4Til slutt trykker du på Ferdig knappen for å lagre videoen.

Merk: Du kan også legge til horisontal og vertikal tilt når du snur videoen. Dessverre kan ikke Foto-appen snu en video vertikalt før nå.

Slik snur du en video på iPhone med en tredjepartsapp

Det er også tredjeparts videoredigeringsapper tilgjengelig for iPhone-brukere, for eksempel Video Roter + Vend. Det er en gratis app som hjelper deg med å rotere og snu videoene dine på iPhone uten datamaskin.

Tredjeparts app

Trinn 1Installer videoredigeringsappen på iPhone, åpne den fra skjermen og la den få tilgang til kamerarullen.

Steg 2Trykk på pil ikonet for å velge og åpne målvideoklippet. Da vil du se flere alternativer øverst på skjermen.

Trinn 3Trykk på FlipV eller FlipH alternativet til du får ønsket effekt. Når du er ferdig med å snu videoen, trykker du på Lagre video i biblioteket for å lagre den som en ny video.

Ikke gå glipp av:

Spill WMV på iPhone

Slå sammen videoer på iPhone

Del 3: Vanlige spørsmål om å snu en iPhone-video

Kan jeg snu en video i iMovie på iPhone?

Nei, iMovie-appen kan bare rotere en video med fingrene. Det er ingen funksjon relatert til å snu video. Heldigvis kan du enkelt snu videoene dine i Bilder-appen på iPhone og iPad.

Er speiling av en video det samme som å snu en video?

Ja, de er like. Hvis du har tenkt å speile en video, kan du bruke flip-funksjonen i et videoredigeringsprogram eller en app. Videorotasjon er imidlertid forskjellig fra videospeiling eller flipping.

Hvordan snu en video på Android?

Du kan installere en videoflipping-app på Android-enheten din og få ønsket effekt raskt.

Konklusjon

Denne veiledningen har forklart hvordan du snur en video på iPhone med eller uten datamaskin. Bilder-appen er den enkleste måten å speile en video på iPhone, selv om funksjonen er litt enkel. Selvfølgelig kan du bruke en tredjepartsapp for å få effekten også. Blu-ray Master Video Converter Ultimate er det beste alternativet for å snu flere videoer raskt. Hvis du har andre spørsmål, vennligst legg igjen meldingen din i kommentarfeltet under dette innlegget.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4,9 / 5 (158 stemmer)

Mer lesing

Hvordan konvertere og overføre MP4 til iPhone fra PC/Mac

Din iPhone vil ikke åpne MP4-videoer? Her er tre måter å hjelpe deg med å konvertere MP4 til iPhone-video, slik at du kan se favorittfilmene dine på håndsettet.

iPad MKV – Slik spiller du MKV på iPad/iPhone/iPod med de ønskede undertekstene

Kan iPad spille av MKV-filer? Er det mulig å se undertekstene til MKV-videoer på iPad? Bare lær mer om de 7 effektive metodene for å spille av MKV-filer fra artikkelen.

Topp 6 iPhone/Android videospillerapper for å spille av videoer på smarttelefoner eller nettbrett

Leter du etter den beste mobile videospilleren for iPhone eller Android-telefon? Bare lær mer om en toppliste over 6-iPhone/Android videospillere og en objektiv anmeldelse.

Slik spiller du AVI-videoer på Android og iOS - Her er de 7 beste AVI-spillerne for smarttelefon

Når du vil spille av AVI-videoer på iPhone- eller Android-enheter, kan du lære mer om de 7 beste AVI-spillerne for smarttelefon fra artikkelen.

Redigere video

Lag video med delt skjerm Speil frontkamera video 3D Video Maker Senk en video på TikTok Lag en lysbildefremvisning Komprimer video Video snekker Legg til lyd til video Vend video Omvendt video