Hvordan snu en Android-video med eller uten datamaskin

Hvordan snu en Android-video med eller uten datamaskin

Selena Thomas

8. desember 2021 10:02Postet av til Redigere video

Det er mange grunner til at du trenger det snu en video på Android. Ettersom smarttelefon erstatter digitalkamera og hender erstatter stativ, har videoredigering blitt en uunnværlig ferdighet for nesten alle. For eksempel begynte du å ta opp en video, men telefonen roterte rett og slett ikke retningen. Du har tenkt å ta bilder i landskapsmodus, men det ble tatt i portrett av en eller annen grunn. Heldigvis kan du enkelt lære hvordan du snur en video på Android-enheter nedenfor.

Vend en video på Android

Del 1: Slik snur du en video på Android

Selv om det er mange produsenter som slipper Android-smarttelefoner, kan de fleste av dem ikke redigere en video uten ekstra apper. Det betyr at du må bruke en tredjeparts videoredigerer for å speile videoen din på Android. For eksempel er InShot en videoprodusent og redaktør for Android-brukere. Den inkluderer et bredt spekter av redigeringsfunksjoner, inkludert å snu en video horisontalt på Android. Her er trinnene nedenfor.

InShot

Trinn 1Sørg for å legge videoen du vil redigere i galleriet ditt.

Steg 2Kjør videoredigeringsappen fra appskuffen, og velg Video alternativ. Nå vil du bli presentert med galleriet ditt. Finn og velg målvideoen, og trykk på Legg til ikonet nederst. For første gang må du gi appen tilgang til galleriet ditt.

Trinn 3Når videoen er lastet, sveip til venstre og høyre på den nederste verktøykassen til du finner Flip-verktøyet. Trykk på den for å snu videoen på Android. Dessverre lar videoredigereren deg bare snu en video horisontalt.

Lagre

Trinn 4Se videoen og trykk på Lagre knappen øverst til høyre hvis du får ønsket resultat. Bestem deretter videooppløsningen, andre alternativer, og trykk Lagre igjen for å bekrefte det.

Del 2: Slik snur du Android-videoer med datamaskinen

Mange liker ikke å redigere videoer på smarttelefoner på grunn av den lille skjermen. Den alternative løsningen er å overføre videoer fra en Android-enhet til en datamaskin, og deretter redigere dem med en stor skjerm. Blu-ray Master Video Converter Ultimate er bare en av de beste alternativene for å snu en Android-video på en datamaskin.

Nøkkelfunksjoner til den beste Android Video Editor

Hvordan snu en Android-video med en datamaskin

Trinn 1Importer Android-video

Når du trenger å snu en Android-video, overfør den til datamaskinen din og installer det beste videoredigeringsprogrammet. Den er kompatibel med Windows 10/8/7 og Mac OS X. Start videoredigereren, klikk og utvide Legg til filer menyen øverst til venstre, og velg Legg til filer eller Legg til mappe for å åpne målvideoen.

Legg til fil

Steg 2Vend Android-video

Slå den Redigere ikonet under videotittelen, og gå til Roter og beskjær fanen i redigeringsvinduet. Klikk deretter på X Flip eller Y Flip knappen til du får ønsket effekt. De Produksjon panelet tilbyr forhåndsvisningen. Klikk OK for å bekrefte endringene.

Tips: Hvis du har flere videoer å redigere, klikker du på Gjelder for alle knappen på videoredigereren.

Konverter alle

Trinn 3Lagre video

Når du går tilbake til hjemmegrensesnittet, setter du målmappen i Lagre til eske. Til slutt klikker du på Konverter alle knappen for å lagre videoen. Deretter kan du overføre videoen til Android-enheten din.

Konverter alle

Ikke gå glipp av:

Hvordan lage reaksjonsvideoer

Hvordan lage bilde i bildevideo

Del 3: Vanlige spørsmål om hvordan du snur en video på Android

Hvordan snu en video i Google Foto-appen?

Google Photos er bare en tjeneste for å sikkerhetskopiere bildene og videoene dine på en Android-telefon. Selv om det inkluderer et videoredigeringsprogram, er det for enkelt å snu en video. Som et resultat må du bruke en videoredigeringsapp i stedet.

Hvordan snu en video på Samsung Galaxy?

Det kan ikke nektes at Samsung introduserte mange verktøy på Galaxy-smarttelefoner, men det er ingen innebygd videoredigerer. I likhet med andre Android-enheter, må du få det med en tredjeparts videoredigeringsapp.

Kan jeg rotere en video på Android?

Den innebygde Galleri-appen på enkelte Android-enheter kan rotere en video. Hvis du ikke har en slik funksjon, installer en tredjeparts videoredigeringsapp.

Konklusjon

Denne veiledningen har forklart hvordan du snur en video på Android-telefoner eller -nettbrett. Noen få videoredigeringsapper tilbyr muligheten til å lage videospeileffekten. Hvis du ikke liker å redigere videoer på telefoner, kan Blu-ray Master Video Converter Ultimate hjelpe deg med å skape ønsket effekt på datamaskinen. Andre spørsmål knyttet til dette emnet? Legg igjen en melding under dette innlegget.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4,8 / 5 (168 stemmer)

Mer lesing

Topp 10 MP4-spillerapper for Android

Hvis du vil finne en videospiller for Android for å spille MP4-filer, kan du lese denne artikkelen for å lære mer om de 10 beste MP4-spillerne for Android som lar deg spille HD MP4-videoer enkelt.

WMV på Android – 4 beste måter å spille WMV på på Android-telefoner og -nettbrett

Er det mulig å spille WMV på Android-telefoner/nettbrett? Du kan lære mer om de 4 effektive WMV-spillerne for Android for å spille av WMV-videoene fra artikkelen.

Topp 6 iPhone/Android videospillerapper for å spille av videoer på smarttelefoner eller nettbrett

Leter du etter den beste mobile videospilleren for iPhone eller Android-telefon? Bare lær mer om en toppliste over 6-iPhone/Android videospillere og en objektiv anmeldelse.

Slik spiller du AVI-videoer på Android og iOS - Her er de 7 beste AVI-spillerne for smarttelefon

Når du vil spille av AVI-videoer på iPhone- eller Android-enheter, kan du lære mer om de 7 beste AVI-spillerne for smarttelefon fra artikkelen.

Redigere video

Lag video med delt skjerm Speil frontkamera video 3D Video Maker Senk en video på TikTok Lag en lysbildefremvisning Komprimer video Video snekker Legg til lyd til video Vend video Omvendt video