Komplette retningslinjer for hvordan du deler skjerm ved hjelp av Adobe After Effects for videoredigering

Komplette retningslinjer for hvordan du deler skjerm ved hjelp av Adobe After Effects for videoredigering

Selena Thomas

13. september 2022 10:30Postet av til Redigere video

Takket være avanserte videoredigeringsteknikker kan kinematografi være tilgjengelig for deg. En måte å hevde det på er ved å kombinere videoklipp som om de er ett. Denne teknikken har noe å gjøre med en deleskjerm av to identiske eller til og med forskjellige videoer i en. Og som vi ofte ser i filmer i dag, har denne effekten vært veldig innflytelsesrik når det gjelder å vise skuespillernes faktiske ansiktsreaksjoner samtidig med en hendelse. Vel, hvis du tilfeldigvis liker ideen til de nylig innspilte videoene dine, så er dette det rette tidspunktet for å lære å gjøre det. Et av de tilgjengelige verktøyene du kan bruke er After Effects. Og så, for å lære deg den riktige prosedyren på hvordan dele skjerm i After Effects, kommer denne artikkelen til unnsetning.

Imidlertid er After Effects kanskje ikke like brukervennlig for alle. Derfor, hvis du er nybegynner, føler du sannsynligvis det samme. La oss derfor begynne orienteringen og den forenklede opplæringen ved å lese innholdet nedenfor uten ytterligere advarsel.

Delt skjerm i After Effects

Del 1: Slik deler du skjerm ved hjelp av After Effects

En delt skjerm er ikke et lysbilde i After Effects. Det er et lysbilde fordi det ikke er så jevnt som de andre verktøyene. Derfor har vi gjort vårt beste fra vår side for å gi deg en forenklet, men detaljert veiledning om hvordan du gjør oppgaven problemfritt. Så her er hva vi har til deg hvis du allerede har After Effects på datamaskinen din.

Trinn 1

Start Adobe After Effect-programvaren på din Mac- eller Windows-datamaskin. Du kan umiddelbart importere videoklippene dine nå når du starter den ved å klikke Fil > Importer. Når videofilene er importert, oppretter du et filnavn for prosjektet ditt.

Steg 2

Nå må du klippe et spor av hver av videofilene dine av tidslinjeredigereren. Still inn manualen for punktet i å kutte et spor. Etter det klikker du Redigere, og så Delt lag utvalg.

After Effect delt skjerm

Trinn 3

Når du er på Delt lag innstilling, kan du begynne å flytte av de forskjellige kuttelagssporene sammen. Ta deretter med noen endringseffekter og andre effekter etter behov.

Trinn 4

Til slutt kan du nå eksportere den nylig delte skjermvideoen ved å gå til Fil > Eksporter.

Del 2: After Effects beste alternativ til enkelt delt skjerm

Som nevnt tidligere, er ikke Adobe After Effects et enkelt verktøy for alle. Dette betyr at hvis du er ny på videoredigering, kan du bli bombardert med kravene, for eksempel i plugins med delt skjerm i After Effects. Dette er grunnen til at vi gir deg det beste valget, som er Video Converter Ultimate av Blu-ray Master. Som navnet antyder, gir den en ultimat løsning innen videokonvertering så vel som i videoredigering inkludert oppdeling av skjermer. I motsetning til After Effects, gir Video Converter Ultimate et bemerkelsesverdig lettfattelig grensesnitt som hjelper nybegynnere med å gjøre jobben enkelt, men likevel som en proff.

Faktisk tar det bare noen få klikk for brukere å se og kreve utdataene deres. Og apropos, de kan ha sine kreasjoner i mer enn 300 forskjellige formater uten innebygde vannmerker på dem! Bortsett fra det kan denne Video Converter Ultimate også gi og fungere for deg med følgende:

Hvordan dele skjerm i After Effects Beste alternativ: Video Converter Ultimate

Trinn 1 Skaff deg programvaren

Last ned og installer verktøyet fritt på datamaskinen din. Ikke bekymre deg; det er trygt å anskaffe på både Mac- og Windows-enheter.

Trinn 2 Få tilgang til collagen

Start programvaren når du har den. Hold deretter musepekeren over i grensesnittet Collage menyen øverst i midten sammen med de andre alternativene.

Collage utvalg

Trinn 3 Last opp videoene

Deretter kan du nå laste opp videoene du vil kombinere. Hvordan? Bare klikk på I tillegg til ikoner på skjermen. Du kan også velge din foretrukne mal blant de mange valgene nedenfor.

Last opp valg

Trinn 4 Tilpass den delte skjermen

Etter det kan du nå tilpasse videoene for din delte skjerm. Du vil se redigeringsverktøyene når du klikker på den opplastede videoen, og deretter kan du klippe ut, forbedre og tilpasse lyden til filen. I tillegg til en del av tilpasningen kan du bruke en effekt for utdataene dine ved å bare velge en fra utvalget nedenfor.

Rediger Lagre

Trinn 5 Eksporter fil med delt skjerm

Til slutt kan du trykke på Eksport knapp. Etter det kan du gjerne tilpasse filen ved å redigere forhåndsinnstillingene som vises. Ellers, trykk på Start eksport for å fullføre det.

Eksporter utvalg

Hvis du vil gjøre videoene dine mer engasjerende, kan du prøve å bruke After Effects-malen for delt skjerm gratis. For å gjøre det kan du laste ned forskjellige flotte maler fra et pålitelig nettsted som tilbyr slike maler klare til bruk i After Effects. Som du vet nå, mangler After Effects gode maler for prosjekter med delt skjerm, og den beste løsningen er å søke hjelp fra tredjeparts nettsteder som MixKit, Motion Array og Envato-elementer. Klikk her for å vite hvordan beskjære videoer med After Effects.

Ikke bekymre deg fordi, som vi nevnte, vil det ikke koste deg noe å få maler fra de som tilbyr nettsteder. Vi forventer imidlertid at du er mer årvåken når du gjør det.

Del 4: Vanlige spørsmål om After Effects og skjermdeling

Er After Effect verdt å bruke for å dele skjermer?

After Effects er et verktøy best for profesjonelle. Derfor, for de brukerne på dette nivået, er det verdt å bruke, noe som gir en kontrasterende reaksjon for nybegynnere.

Kan jeg installere After Effects gratis?

Ja. After Effects er gratis å laste ned og installere. Den gir den nye brukeren en 7-dagers gratis prøveversjon som tilbyr full funksjonalitet i den.

Hvor mye vil det koste meg å kjøpe After Effects?

Du kan abonnere på After Effects for 20,99 dollar per måned. Ja, det er ganske dyrt for en videoredigerer.

Konklusjon

For å konkludere, After Effects er kanskje ikke den beste følgesvennen for nybegynnere, men det kan være det beste valget for profesjonelle. Imidlertid opplæringen på hvordan dele skjerm i After Effects kan lette jobben din. Tvert imot, hvorfor vil du nøye deg med noe som kan forvirre deg der du kan bruke noe mye mer enkelt, som Video Converter Ultimate? Så hvis jeg var deg, velg det som passer deg best, velg det pålitelige for deg, og velg Video Converter Ultimate!

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4,9 / 5 (193 stemmer)

Mer lesing

[Løst] Hvordan lage delt skjerm-video for YouTube/TikTok

Følg trinn-for-trinn-guiden i denne artikkelen for å legge flere videoer side ved side for å lage en video med delt skjerm med den beste videoredigereren i enkle trinn.

[Full guide] Beskjær/skaler til delt skjerm i Adobe Premiere Pro

En video med delt skjerm kan fortelle flere historier samtidig. Du kan lære hvordan du deler skjerm med beskjæring og skalering trinn for trinn i denne artikkelen.

Konkret guide for å lage en videokollasje på datamaskin/mobil

Med videokollasjeprodusentene vi deler i denne artikkelen, kan du blande og slå sammen flere videoer og bilder sammen, samt enkelt dekorere kunstverkene dine.

Topp 15 videokollasjemakere for Windows/Mac/iPhone/Android

Her er de 15 beste applikasjonene for å lage videokollasjer for å lage fantastiske kunstverk på Windows, Mac, iPhone og Android-enheter som profesjonelle.

Delt skjerm