6 beste filterapper: En omfattende gjennomgang for Android- og iPhone-brukere

6 beste filterapper: En omfattende gjennomgang for Android- og iPhone-brukere

Selena Thomas

24. november 2022 10:05Postet av til Redigere video

Mange mennesker som deg leter etter en filter app for deres iPhone og Android. Uavhengig av årsakene du har bak dette søket, fortjener du fortsatt den beste løsningen. Selv om de fleste mobile enheter nå kommer med egne filtre, er det mer tilfredsstillende å bruke ulike filtre fra en tredjepartsapp. Men blant de tusenvis av apper på markedet i dag, hvilken vil du vurdere som den ultimate som vil dekke dine behov? Heldigvis har denne artikkelen de beste løsningene som vil begeistre deg til å bruke dem. Her har vi samlet seks apper, tre for Android-brukere og tre for iPhones. Derfor, fortsett å lese innholdet for å komme i gang med denne læringen. Nedenfor er listen over videofilterappene som ble delt inn i to.

Filtrer apper

Del 1: Topp 3 filterapper for iOS-enheter

Det er mange apper tilgjengelig på App Store, og de fleste av dem er også tilgjengelige på PlayStore. Derfor er disse tre beste appene for iOS de som er dedikert til iPhones alene.

Topp 1. iMovie

iMovie Filter App iPhone

Når det gjelder iOS, leder iMovie fortsatt på topp når det kommer til de beste gratis filterappene. Denne appen er Apples flotte videoredigeringsverktøy med mange tilleggsfunksjoner for å gjøre videoene dine fantastiske. I mellomtiden er filtrene til iMovie ikke like mange som de andre, men de er imponerende. Dessuten lar den deg dele den filtrerte videoen din enkelt ved å bruke det enkle grensesnittet, noe som gjør redigeringsprosedyren veldig enkel.

Fordeler:

Ulemper:

Topp 2. Blandinger

Mextures Filter App iPhone

Mextures er en app med et unikt utvalg av filtre som kan gjøre videoen om til en filmstil. Videre lar denne videofilterappen for iPhone deg blande effektlag som vil gjøre videoen din unikt filtrert. Bortsett fra det gir Mextures også en oppslukende samling av effekter, filmkorn, gradienter og strukturer, og det er derfor mange elsker det.

Fordeler:

Ulemper:

Topp 3. Chromic

Chrome Filter App iPhone

Den siste iPhone-appen som bør være på listen din er Chromic. Fargekorrigeringsfilteret har gjort det populært i App Store. Dessuten er denne appen også dedikert til å gjøre videoer med lite lys lysere. I mellomtiden gir denne videofilterappen for iOS deg vakre alternativer som monotone, vintage, film, antikk og spesialeffekter. Du vil sikkert også sette pris på hvor brukervennlig grensesnittet er.

Fordeler:

Ulemper:

Del 2: Topp 3 Android-apper for å legge til filtre til videoer

Fremover er listen over appene som brukes best på Android.

Topp 1. VSCO: Foto- og videoredigerer

VSCO Filter App Android

VSCO er en hudutjevnende videofilterapp som alle sammenligner med Instagram. Det er på grunn av den sosiale delingsfunksjonen at denne appen er innebygd. Med hensyn til filtrene den tilbyr, har VSCO forskjellige design, for de etterligner for det meste profesjonell video. Den kommer med disse mer enn 20 forskjellige filtrene som du kan akselerere ved å kjøpe tilleggspakker.

Fordeler:

Ulemper:

Topp 2. Snapseed

Snapseed Filter App Android

Neste på listen er denne Snapseed, den andre beste videofilterappen for Android. Snapseed er for de som allerede har erfaring med videoredigering. Den har en imponerende bilderedigeringsfunksjon som fjerner en person fra filen din. I mellomtiden vil du elske kategoriene med filtre den markedsfører, inkludert grunge, vintage, glamourglød, Electrolux og kornete film.

Fordeler:

Ulemper:

Topp 3. Retrica – The Original Filter

Retrica Filter App Android

Nå, hvis du leter etter en app som kan navigeres av brukere født på 80-tallet, er denne videofilterappen for deg. Retrica, som navnet antyder, er en app som kan gjøre videoen din om til en retro. Videre kommer denne appen overraskende med et stort utvalg av filtre gratis, og du kan få tilgang til flere hvis du kjøper den betalte versjonen.

Fordeler:

Ulemper:

Del 3: Ultimate programvare til en fil til en video på Windows og Mac

Appene ovenfor er de beste for mobilenheten din, men hvilken er best for skrivebordet og Macen? Vel, det er ingen ringere enn Video Converter Ultimate. Denne videofilterappen for PC har alt du ønsker for programvare, for den kommer med robuste videoredigeringsverktøy lagt til verktøykassen. I mellomtiden, for å hjelpe deg med å bruke flotte filtre på videoen din, kan denne programvaren hjelpe deg på alle måter.

Hovedtrekkene

Hvordan legge til filtre til videoer i grupper

Trinn 1

Start med å starte programvaren etter installasjonen. Importer deretter videoene du trenger for å legge til filtre ved å trykke på Legg til filer knapp.

Bonus Last opp videoer

Steg 2

Etter å ha lastet opp alle videoene, kan du starte arbeidet ved å trykke på Stjerne symbol, som er under filen. Deretter, under Effekt og filter fra det nye vinduet, velg et filter du vil ha for alle videoene dine. Du kan også granske Grunnleggende effekt, og trykk på Gjelder for alle fanen, da OK.

Bonusfilter alle

Trinn 3

Følgelig kan du nå klikke på Konverter alle knapp. Så er du ferdig legge til filtre til videoer.

Bonus Konverter video

Del 4: Vanlige spørsmål om appene som legger til filtre i videoer

Kan jeg lage filteret mitt?

Ja det kan du. Å lage et originalt videofilter vil imidlertid koste deg mye penger og tid. Derfor er det tilrådelig å bruke alternativene fra de gratis filterappene. Klikk her for å finne ut hvordan legg til filtre til GIF-er.

Kan jeg bruke appene på skrivebordet mitt?

Nei. Appene her er kun tilgjengelige for mobile enheter. Bruk derfor Video Converter Ultimate for skrivebordet ditt.

Hva er det viktigste å vurdere når du skal anskaffe en app for et filter?

Det avhenger av eiendelen du leter etter. Men hvis du ikke vet det, må du anskaffe deg en app som passer best for ditt operativsystem. Deretter funksjonene til appen.

Konklusjon

Denne artikkelen er en fantastisk måte å finne det beste på filtrere apper for både iPhone og Android. Alt du trenger å gjøre nå er å evaluere appene og velge den beste for deg i henhold til ditt behov. Og, selvfølgelig, for datamaskinen din er det ingen grunn til å krangle fordi Video Converter Ultimate er det beste valget.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4,9 / 5 (152 stemmer)

Mer lesing

5 beste videokollasjemakere for å lage filmer med delt skjerm

Lag en enkel videokollasje med disse fantastiske videokollasjeprodusentene for mobilbruk. Det er også utmerket programvare for å lage en videokollasje på en PC.

Beste Speed-Up-videoapplikasjon for skrivebordet, Android og iPhone.

Denne artikkelen vil gi gode og utmerkede fremspolingsprogrammer for skrivebordet, Android og iPhone som du kan bruke til å øke hastigheten på videoene dine.

7 bemerkelsesverdige videospillere med hastighetskontrollfunksjoner

Ser du etter en spiller med hastighetskontroll for videoavspilling? Klikk på dette innlegget fordi vi har dekket deg. Se de beste forskjellige videospillerne for alle enheter.

6 Forbløffende Video Speed Editor-apper for din PC og telefon

Hvis du vil hastighetskontrollere videoen din, må du se de beste videohastighetsredigererne som er skissert i denne artikkelen. Assimiler deres funksjoner, fordeler og ulemper.

Videofiltre