5K til 8K-konverterere: Topp 5 i historien om konvertering av videooppløsning

5K til 8K-konverterere: Topp 5 i historien om konvertering av videooppløsning

Selena Thomas

23. desember 2022 09:05Postet av til Redigere video, Konverter video

Vi vil ikke bry oss om å finne grunnen til at du gjør en 5K til 8K konvertering oppgave. Det vil imidlertid fortsatt være viktig at du må ha nok kunnskap om disse resolusjonene før du utfører denne oppgaven. Til å begynne med er 5K, også kjent som 5120x 2880-oppløsningen, den typiske oppløsningen som brukes på avanserte skjermdatamaskiner i dag. Dette er fordi disse skjermene har lengden og bredden som kreves av 5K-videooppløsningen. 8K-oppløsningen er derimot videoen med 7680×4320 piksler. Denne typen oppløsning er også et utmerket valg som brukes på standard dataskjermer og passer også til skjermen på flatskjerm-TVer.

Videre læres det at en 8K-oppløsning har et sideforhold på 16:90. Likevel brukes videoene med et høyere sideforhold for den andre varianten av denne oppløsningen som er 8K DCI. Når du forfølger konverteringen fra 5K til 8K, må du derfor ha det beste verktøyet for å opprettholde kvaliteten du vil møte når du leser innholdet nedenfor.

5K til 8K omformere

Del 1. Topp 5 beste 5K til 8K-konverterere

Topp 1. Video Converter Ultimate

Hvis du trenger pålitelig programvare som kan gjøre 5K-videoene dine til 8K umiddelbart, bør du vite om dette Video Converter Ultimate. Det er en ultimat omformer som samtidig kan konvertere flere 5K-videoer til 8K uten avbrudd. Du vil bli overrasket over den kraftige konverteringsprosessen, for den bruker avanserte akselerasjonsteknologier, den ultraraske og den for maskinvare. Disse teknologiene har de største faktorene til at brukere nyter den jevneste og mest effektive tapsfrie 5K til 8K konverteringsprosessen. Til tross for det er Video Converter Ultimate også dedikert til å tilby andre mer fantastiske verktøy, for eksempel en DVD-ripper, filmskaper, collage-skaper, AI-videoforsterker, 3D-maker, videotrimmer, kompressor, fusjon, vannmerkefjerner og mange flere.

Nøkkelegenskaper

Fordeler:

Ulemper:

Hvordan konvertere flere 5K-videoer til 8K

Trinn 1

Installer denne beste 5K til 8K-konverteringsprogramvaren på datamaskinen din. Deretter starter du den og laster opp alle 5K-videoene dine samtidig ved å dra dem fra din lokale mappe og slippe dem inn i den midtre delen av grensesnittet.

Dra Slipp videofiler

Steg 2

Når videoene er lastet opp, trykk på Konverter alle Til-alternativet øverst til høyre i grensesnittet. Deretter, fra det nye vinduet, hold musepekeren over til søkefeltet og skriv inn 8K. Deretter velger du en 8K-utgang du vil bruke.

Angi utdataformat

Trinn 3

Denne gangen kan du allerede trykke på Konverter alle og vent til prosessen er ferdig. Når du er ferdig, sjekk utdataene dine i Konvertert Meny.

Konverter videofiler

Topp 2. AceThinker Video Master

AceThinker

En annen alt-i-ett-programvare som gir en kraftig 5K til 8K konverteringsprosess er denne AceThinker Video Master. I likhet med den første støtter denne programvaren et bredt utvalg av utdataformater, inkludert MP4, WMV, AVI, MOV, VOB og mange flere. Dessuten lar det deg også inkludere bilder, former, tekster og andre elementer i videoene dine mens du gjør konverteringsprosessen. I tillegg tilbyr denne AceThinker Video Master et lettfattelig grensesnitt, som gjør at selv en ikke-profesjonell bruker enkelt kan navigere.

Fordeler:

Ulemper:

Topp 3. VideoProc Converter

VideoProc Converter

Den neste av de beste 5K til 8K converters er denne VideoProc Converter. Denne programvaren fungerer på denne konverteringsprosessen feilfritt på Mac og Windows OS. I likhet med de to første programmene fungerer VideoProc Converter også på forskjellige typer videoformater mens du nyter de gode funksjonene du kan bruke mens du konverterer 5K-filene dine. Du må imidlertid bruke premiumversjonen for å ha friheten til å ha unike og ubegrensede funksjoner.

Fordeler:

Ulemper:

Topp 4. Wondershare Uniconverter

Wondershare Uniconverter

Wondershare UniConverter er det neste valget av den beste programvaren som tilbyr batch 5K til 8K konvertering. På toppen av det gir den deg et bredt spekter av funksjoner som lar deg velge blant de tusenvis av forskjellige mediefiler den støtter. Videre lar denne fine omformeren deg trimme, kombinere og kutte videoene dine som ekstra redigeringsverktøy fra funksjonene. Du vil imidlertid bare ha begrensede funksjoner for konvertering til du kjøper premiumversjonen.

Fordeler:

Ulemper:

Topp 5. WinX HD Video Converter Deluxe

WinX HD Video Converter Deluxe

Til slutt har vi denne WinX HD Video Converter, en av 5K til 8K-konvertererne som du bør vurdere å bruke. Det faktum at denne programvaren støtter videoer av høy kvalitet fra HD, UHD og UD og opp til 4K, 5K og 8K betyr at høyoppløselige videoer er trygge å behandle. Når det kommer til medieformater, støtter WinX HD Video Converter mer enn nok ulike input og output, slik at du kan jobbe med hvilken som helst videotype du har der inne. Imidlertid, i motsetning til de andre omformerne vi taklet, behandler denne programvaren konverteringen lenger.

Fordeler:

Ulemper:

Del 2. Vanlige spørsmål om 5K til 8K Converter

Tar 5K til 8K konvertering tid?

Det kommer an på. En time lang varighet av video tar vanligvis 15-20 minutter å konvertere.

Hva er det perfekte formatet for 8K-videoer?

Det avhenger av kompatibiliteten til mediespillerenheten din. Dermed er MP4 og MKV de perfekte formatene som jevnt kan håndtere den høye kvaliteten på 8K.

Kan jeg spille av 8K-videoer på en mobilenhet?

Ja. Med den nyeste versjonen kan du bare spille av 8K-videoer på en mobilenhet. Dermed, hvis du bruker en eldre enn 2019-mobil, vil du ikke kunne nyte 8K-videoer.

Konklusjon

Der har du topp fem 5K til 8K omformere i historien til videokonvertering. Ved å bruke dem kan du være sikker på en jevn og effektiv konverteringsprosess. Derfor, hvis du vil ha den mest tapsfrie omformeren blant dem, må du velge Video Converter Ultimate.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4,8 / 5 (253 stemmer)

Mer lesing

6 bemerkelsesverdige 4K-videoforsterkere med sine funksjoner

Denne artikkelen skisserer seks av de beste 4K-videooppskaleringsprogramvarene på PC og online. Bli kjent med funksjonene deres og fordeler og ulemper når du klikker på dette innlegget.

Hvordan oppskalere 1080p til 4K-videoer på tre bemerkelsesverdige måter

Det kan være forskjellige måter å konvertere 1080p til 4K-videoer på, men hvordan vil du gjøre denne jobben bemerkelsesverdig? Her er de tre førsteklasses måtene å oppskalere videoene dine på.

Hvordan konvertere 480p til 1080p med de beste videokonvertererne

Kan du konvertere 480p til 1080p uten å miste kvaliteten? Klikk på denne artikkelen og assimiler de beste måtene du kan oppnå denne konverteringen på.

Hvordan snu 1080p til 480p video med omformere best på PC

Hvis du trenger å konvertere 1080p til 480p videoer, bør du lene deg på et fantastisk verktøy. Kom på dette innlegget og møt de beste videoredigeringsverktøyene du må bruke!

Video Enhancer