Hvordan endre lyd i en videofil med de beste løsningene

Hvordan endre lyd i en videofil med de beste løsningene

Selena Thomas

9. februar 2023 kl. 15.30Postet av til Redigere video

Vil du lage ditt eget videoinnhold? Da må du vite hvordan du redigerer og forbedrer den. En av redigeringsprosedyrene du må lære deg er den riktige måten endre lyd i en video. Hvorfor? Fordi en video vil være mer bemerkelsesverdig for seerne hvis den har en god lyd. Ikke misforstå dette. Det er virkelig tider når du trenger å endre videolyden på grunn av mange årsaker. En god grunn er den upassende musikken eller støyen som den originale videolyden har. Som en ambisiøs skaper av videoinnhold vil du se behovet for å erstatte lyden med en bedre. Og siden du er ny i oppgaven, vil du nøye deg med de verktøyene du ser der ute? Vi vedder på ikke! Derfor er her de perfekte guidene for hvordan du endrer lyd i en video ved å bruke de perfekte løsningsverktøyene for deg.

Hvordan endre lyd i video

Del 1. Hvordan endre lyd i en videofil med den beste måten offline

En av de mest effektive måtene å redigere en video på er å bruke frakoblet programvare. Og for å presentere det beste offline-verktøyet for oppgaven din, presenterer vi gjerne Video Converter Ultimate. Det er en strålende video- og lydredigeringsprogramvare som kommer med mange funksjoner. Videre har den også et enkelt, men intuitivt grensesnitt, som lar deg navigere i alle funksjonene den tilbyr uten tilsyn, noe som også betyr at den er for nybegynnere. Videre tilbyr denne Video Converter Ultimate den perfekte løsningen for hvordan du endrer lyd i en videospørring, samtidig som den gir deg den beste kvaliteten. En av de utmerkede egenskapene til denne programvaren er MV-produsenten, som har en fantastisk prosedyre for å få utsøkt lyd til din bedårende video. På toppen av det lar den deg matche flere lydspor til klippet ditt for en mer bemerkelsesverdig lydeffekt. Og når det gjelder lydeffekter, kan du også bruke fade-in, fade-out og loop-avspilling av klippets lyd.

Dessuten lar denne enkeltfunksjonen deg også forsinke lyden til filen din med utvidet utgangsinnstillinger. I eksportinnstillingene får du tilpasse videoens format, kvalitet, oppløsning og bildehastighet. På samme måte, under denne delen, kan du aktivere GPU-akselerasjon, som vil hjelpe deg å behandle utdataene raskt, effektivt og trygt. Vi vet hvor spennende det er å se trinnene for hvordan du endrer lyden på en video med dette verktøyet. Derfor kan du gå videre til retningslinjene nedenfor for å starte.

Hovedtrekkene

Bruke MV-funksjonen

Trinn 1

Installer denne robuste Video Converter Ultimate ved fritt å bruke nedlastingsknappene ovenfor. Kjør programvaren når du har kjøpt den, og trykk på MV fanen på hovedgrensesnittet. Deretter trykker du på pluss-ikonet i det nye vinduet for å laste inn videoen du må endre.

Frakoblet MV-valg

Steg 2

Etter å ha lastet opp videoen, fortsett til å klikke på Innstilling Meny. Deretter, under Lydspor del, kryss av for Bakgrunnsmusikk og fjern merket for Behold originalt lydspor alternativ. Legg nå til lyden du vil legge til videoen ved å klikke på I tillegg til ikon som indikerer å legge til en.

Frakoblet Legg til lyd

Trinn 3

På samme side kan du på samme side eventuelt navigere i de ekstra forhåndsinnstillingene for tilpasning, for eksempel volum og forsinkelse, og bruke inntonings-, uttonings- og loop-avspillingseffekter.

Trinn 4

Til slutt, hvis alt er gjort, kan du fortsette til Eksport menyen, hvor du kan tilpasse resultatet mer. Du kan imidlertid allerede klikke på Start Eksport knappen for å fortsette med prosessen.

Frakoblet MV-eksportfil

Bruke konverteringsfunksjonen

Trinn 1

Konverter menyen, klikk på I tillegg til ikonet i midten og last inn videofilen.

Konverter Legg til fil

Steg 2

Når videofilen er lastet inn, kan du laste opp den nye lydfilen du vil bruke. Hvordan? Trykk på pil-ned-ikonet med EN-AAC-2 kanal dialog, og klikk på Legg til lydspor fanen. Velg lydfilen fra mappen din, og trykk Rediger senere på det åpne vinduet.

Konverter Legg til lyd

Trinn 3

Når lydfilen er lastet, fjerner du klikker EN-AAC-2 kanal alternativ. Deretter trykker du på Konverter alle for å behandle lydendringen.

Konverter Konverter fil

Del 2. Hvordan endre lyden i en video på nett

Hvis du bare vil endre lyden på video på nettet, Film skaper Online er det du trenger å bruke. Det er et gratis nettbasert videoredigeringsprogram som lar deg jobbe med denne oppgaven uten å installere noe. På toppen av det lar den deg laste opp lyd eller musikk fra et royaltyfritt musikkbibliotek uten å bruke en krone. Men siden det er et gratis verktøy, vær så snill å tåle annonsene som kan irritere deg mens du jobber med videofilene dine. Derfor, hvis dette ikke vil plage deg, kan du se og følge trinnene nedenfor.

Trinn 1

Start datamaskinens nettleser og besøk nettstedet Movie Maker Online. Når du ankommer, klikker du på Legg til filer knappen og last opp videofilen du vil redigere. Deretter klikker du på den igjen for å laste opp lydfilen du vil legge til.

Steg 2

Gå nå til videoen og klikk på Innstillinger ikon. Etter det vil et nytt vindu vises der det er mange forhåndsinnstillinger. Derfra justerer du volumet og setter det til null. Klikk deretter på Lagre knapp.

Trinn 3

Rull deretter ned for å se Lag video knappen og klikk på den.

Online endre lydvideo

Del 3. Bonus: Hvordan endre lydformatet for en video

Anta at du vil vite hvordan du endrer lydformatet til en video i frykt for at den ikke passer, så er denne bonusdelen for deg. Ved å bruke Video Converter Ultimate, la oss konvertere lyden til ditt foretrukne format før du bruker den på lyden. Du kan også bruke denne programvaren til kontrollere lydvolumet.

Trinn 1

Under Konverter menyen til hovedgrensesnittet til Video Converter Ultimate, klikk på Pluss-ikonet for å laste opp filene.

VCU Last opp filer

Steg 2

Deretter trykker du på pilen til Konverter alle til for å åpne vinduet med forskjellige formater. Klikk nå på Lyd -knappen, og velg blant lydformatene.

VCU Velg Format

Trinn 3

Etter det, trykk på Konverter alle knappen for å starte konverteringsprosessen. Og det er hvordan du raskt endrer lydformatet til en videofil.

VCU konvertere format

Del 4. Vanlige spørsmål om endring av lyden til en video

Kan jeg bruke samme lyd for flere videoer?

Ja. For å gjøre det trenger du bare å dempe videoene. Bytt deretter ut lydfilen til lyden du vil synkronisere.

Kan videoen gjøres om til en lydfil?

Ja. Du kan konvertere videoen til en lydfil ved hjelp av Video Converter Ultimate.

Påvirker endring av lyd kvaliteten på videoen?

Det er noen tilfeller at det skjedde. Dette er grunnen til at det er avgjørende å bruke et pålitelig videoredigeringsverktøy for å jobbe med hjortevideofilene dine.

Konklusjon

Det vil komme en tid da du trenger det endre lyden i videoen. Uansett hvilken grunn det måtte være, har du nå de beste løsningene. Du kan nå jobbe eller til og med slipe på denne oppgaven så lenge du bruker Video Converter Ultimate og Movie Maker Online.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4,9 / 5 (466 stemmer)

Mer lesing

Slik fjerner du lyd fra video på PC, iPhone og online

Vil du vite hvordan du fjerner lyden fra videoen? Dette innlegget vil lære deg de beste metodene du kan bruke på din PC, Mac, iPhone og online

Topp lydvideomikservalg på PC, online og telefon

Leter du etter den beste måten å blande klippet og lyden på? Se dette innlegget, da det skisserer de beste valgene av video- og lydmiksere for hver plattform

Hvordan forsinke lyd: Fullstendige retningslinjer med de beste verktøyene

Vil du vite de grunnleggende trinnene for å forsinke lyd av video? Dette er definitivt en unik, men spennende handling å fremføre. Se dette innlegget for å lære metoder

Ulike måter å fikse lyd og video ute av synkronisering på Windows

Det er plagsomt å se en film hvis lyd og video ikke er synkronisert. Vet hvordan du fikser lyd og video usynkronisert ved å bruke disse forskjellige programmene nedenfor

Rediger videolyd